Szponzor, versenyző és újságíró együtt ünnepelt

2007. december 12. szerda 10:09
Megtekintve: 1764
A 2007-es kajak-kenu gála bowling versennyel zárult. Csapatban a Vajda Attila fémjelezte gárda nyert, a hölgyeknél Szabó Szilvia, az MKKSZ marketing és PR asszisztense, korábbi klasszis kajakos, míg a férfiaknál Süli András újságíró győzött.

A rendhagyó gála – sportemberekhez méltóan – versennyel zárult: ezúttal a bowling pályán. A gurítások során sportvezető, szponzor és versenyző is egyazon csapatban küzdhetett, avagy találóbb úgy fogalmazni: szórakozhatott. 

A legsikeresebb csapat címét is egy ily kiválóan összeállított vegyes együttes érdemelte ki. A Haraszti Géza, a Europecar ügyvezetője, Vajda Attila világ és Európa-bajnok kenus és Süli András, a Rádió 88 sportszerkesztőségének vezetője alkotta csapat ezen az estén nem talált legyőzőre, hiába gurítottak a környező pályákon olyan klasszisok, mint a háromszoros (kajakos) olimpiai bajnok Kammerer Zoltán, vagy a 13-szoros világbajnok Csabai Edvin kenus, illetve a teljes női kajak válogatott.

Süli a férfiak egyéni versenyében is diadalmaskodott, míg a hölgyeknél Szabó Szilvia vitt el a pálmát. A kiváló hangulatú este remek alkalmat teremtett a közös eszmecserére. Sokan a verseny után is a pályán maradtak, így aligha csoda, hogy a versenyidőszakon kívül bocsánatos módon 23 óra után zárult az ez évi kajak-kenu gála. Jövőre, a pekingi olimpia után hasonlóan felhőtlen estére készülünk!

Kategóriák: 2007Díjátadó

» Összes kép megtekintése »

« Vissza a főoldalra «