Új Suzuki a bajnokoknak

2011. október 7. péntek 21:08
Megtekintve: 1691
Új autót kapott több, a londoni olimpiára készülő sportoló a Magyar Suzuki Zrt.-től, a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú szponzorától.

Összesen 45 autót ajándékozott a Magyar Suzuki a londoni olimpiára készülő sportolóknak, illetve edzőiknek. A Suzuki Swiftekből és Kizashikból álló flotta autói közül jócskán jutott kajak-kenusoknak is. Mostantól új autóval járhat például Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Kammerer Zoltán vagy éppen Vajda Attila. A Suzuki célja, hogy segítse a sportolók felkészülését, megkönnyítse, kényelmesebbé tegye az életüket a londoni olimpiáig hátralévő időben."Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja - nyilatkozta Borkai Zsolt, a MOB elnöke. - Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a nyugodt körülményeket a londoni felkészüléshez.”

"Reméljük, a magyar sportolók fényesebbnél fényesebb érmeket szereznek az olimpián. Szeretnénk, ha a sportolók és edzőik sikereihez szerény mértékben mi is hozzájárulhatnánk" - mondta Takeucsi Hiszasi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója.

Ahogy arról már beszámoltunk, a flotta legkülönlegesebb darabját Douchev-Janics Natasa használhatja: ő már szerdán átvehette Szegeden a húszéves esztergomi gyárban júliusban legyártott kétmilliomodik kocsit.

Ők használhatnak új Suzukit: Benedek Dalma, Douchev-Janics Natasa, Csipes Tamara, Kammerer Zoltán, Kozák Danuta, Kozmann György, Szabó Gabriella, Vajda Attila, Vécsi Viktor

Hasonló hírek:

Szállj vízre szombaton (2014.03.20. 09:10)
Versenybírói tanfolyam indul (2014.03.05. 15:16)

« Vissza a főoldalra «