Elismerő oklevél az MKKSZ-nek

2012. november 15. csütörtök 18:00
Megtekintve: 925
Állami kitüntetéseket és miniszteri elismerő okleveleket adott át szerdán Simicskó István a londoni olimpián, illetve paralimpián negyedik, ötödik és hatodik helyen végzett sportolóknak, és edzőiknek. Az államtitkár külön köszönetet fejezte mondott azoknak a sportolóknak, akik kitartanak a magyar válogatott mellett.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumában tartott szerdai ünnepségen a sportpolitikáért felelős államtitkár beszédében emlékeztetett arra, hogy bár az olimpiának több hónapja vége, mégis fontosnak tartják, hogy a Magyarországnak dicsőséget szerzett versenyzőket köszöntsék, és átadhassák nekik megérdemelt elismeréseiket.

"Az emberi boldogsághoz hozzátartozik, hogy jót cselekedjünk barátaink, családtagjaink és hazánk felé. Sportolóink jócselekedete a teljesítményükben van. Önök az olimpián és paralimpián az egész magyar közösséget részesítették örömben" - mondta az ünnepelteknek az államtitkár. Simicskó István szólt arról is, hogy a kormány kiemelt fontosságúnak tekinti a sportot, és a jövőben is szeretne minden támogatást megadni azoknak a versenyzőknek, akik kitartanak a magyar válogatott mellett.

 

A londoni olimpián hatodik helyet szerző Dudás Miklóson kívül elismerő oklevelet kapott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség is. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere megköszönte a szövetség valamennyi munkatársának a kajak-kenu válogatott kiváló eredményeiben való közreműködésért, ami „az egész magyar nemzet számára dicsőséget hozott”. Az oklevelet Storcz Botond, a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya vette át.

Fotó: MTI

Kategóriák: 2012DíjátadóEgyéb

Hasonló hírek:

A bajnok meglepetése... (2013.01.03. 14:25)
Szeged és Rio lendülete (2012.12.31. 10:55)
"Kajakozóból kajakos" (2012.12.23. 23:05)
Boldog Születésnapot Jóka! (2012.12.21. 13:30)

« Vissza a főoldalra «